• Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Deskundige klantenservice
Op dit moment hebben wij helaas last van een storing bij KPN en zijn daarom niet telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail naar info@hottuning.nl en wij bellen je terug.
-->

Disclaimer

Deze website is te goeder trouw gemaakt, doch biedt dit geen garantie voor de volledigheid en juistheid van de informatie die zij bevat. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen, kunnen voorkomen. Hottuning aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten van handelen op basis van gegevens die de site verschaft. Hottuning kan de site zonder voorafgaande waarschuwing op enig moment wijzigen.

Prijsfouten en modelwijzigingen voorbehouden. Hottuning heeft het recht om de consument, voor levering of acceptatie, te informeren over prijsfouten en behoud zich het recht voor om in geval van een prijsfout niet voor die prijs te leveren.

Afbeeldingen en kleuren kunnen in de werkelijkheid afwijken.

Wil je iets gebruiken van deze website?

Wil je beeldmateriaal, tekstuele inhoud of andere elementen gebruiken van onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0544 371974 of stuur een e-mail naar klantenservice@hottuning.nl.

Maak kennis met het team

Dag in, dag uit staan wij klaar voor onze klanten. Of het nu gaat om scherp inkopen, deskundige informatie geven of het zorgvuldig inpakken van jouw bestelling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en willen dat onze klanten altijd tevreden zijn.