• Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Deskundige klantenservice
Hottuning - Voor al uw auto onderdelen
Op dit moment hebben wij helaas last van een storing bij KPN en zijn daarom niet telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail naar info@hottuning.nl en wij bellen je terug.
-->

Hulp Nodig

Stuur ons een e-mail!
  • Stuur een email naar de klantenservice.
0544-371974
  • maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 18:00 uur
  • zaterdag
  • 10:00 - 14:30 uur

Verlagingsveren

Op zoek naar verlagingsveren voor je auto? Bij Hottuning.nl hebben we een groot assortiment aan verlagingsveren voor alle merken en type auto's!

Wij hebben in totaal 632 verschillende verlagingsveren in ons assortiment.

Om je beter te kunnen helpen vragen wij hieronder je automerk en automodel te selecteren. Dan tonen wij jou alleen de verlagingsveren die op jouw auto passen.

Verlagingsveren gezocht voor je auto? Hottuning.nl heeft een groot assortiment aan verlagingsveren van onder ander het bekende merk Eibach.

Met de verlagingsveren van Hottuning.nl laat je je auto er niet alleen sportiever uitzien. De prestaties van je auto verbeteren aanzienlijk met de verschillende verlagingskits uit ons assortiment. Zonder problemen duik je dankzij je nieuwe verlagingsveren die scherpe bocht in die zo lekker is om op het randje te nemen. Overhellen van je auto of ander onstabiel rijgedrag? Verleden tijd met de verschillende verlagingsverenkits uit ons assortiment!
 

Verlagingsveren voor alle merken en elk automodel

Hottuning.nl heeft een groot assortiment aan verlagingkits voor alle merken en type auto's. Voor je auto hebben wij zowel originele, als tuning en styling verlagingsveren. Gebruik de speciale kentekenzoekfunctie om direct alle beschikbare verlagingsveren te vinden voor jouw auto. Je kunt ook filteren op merk en type auto. Ook dan krijg je alle beschikbare verlagingskits te zien die passen bij je zoekopdracht.

Veel van de producten uit ons assortiment hebben wij vrij op voorraad, zoals bijvoorbeeld [[product]]. Het kan dan zomaar zijn dat jouw nieuwe verlagingsveren over enkele dagen al gemonteerd zijn op je auto. Het vervangen van defecte of verouderde verlagingsveren kun je natuurlijk zelf doen, maar Hottuning.nl biedt ook de mogelijkheid om bij ons bestelde verlagingssets voor je te monteren.

De gewenste verlagingsveren voor je auto bestel je eenvoudig via onze website waarbij je altijd veilig kunt betalen via bijvoorbeeld iDeal. Nadat je bestelling is afgerond kun je je nieuwe verlagingskit gemakkelijk online volgen totdat DPD de verlagingsset bij jou aan de voordeur heeft afgeleverd. Mochten bestelde producten toch niet passen op je auto of niet helemaal naar je wens zijn, mag je bij ons bestelde producten altijd gratis retourneren binnen 14 dagen. Onze deskundige klantenservice is daarbij 6 dagen per week bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.