• Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Deskundige klantenservice
Hottuning - Voor al uw auto onderdelen
Op dit moment hebben wij helaas last van een storing bij KPN en zijn daarom niet telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail naar info@hottuning.nl en wij bellen je terug.
-->

Altijd 14 dagen bedenktijd

Bij Hottuning.nl zijn we blij met jou als klant en willen we graag dat jij ook blij met ons en onze producten bent. Daarom heb je bij ons een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je bestelde producten zonder opgaaf van reden terugsturen. We verzoeken je om het product in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij het product in goede staat hebben onvangen storten we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

"Tijdens de zichttermijn mag je het product bekijken en proberen, zoals je dat ook in de winkel zou doen. Een product mag bekeken worden en mag in zekere mate in gebruik worden genomen, maar mag niet op de auto gemonteerd worden. Altijd 14 dagen bedenktijd

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Na het verstrijken van de zichttermijn

Als je je product meer dan 14 dagen hebt en je niet tevreden bent, verzoeken we je om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing, want het belangrijkste voor ons is dat je tevreden bent en blijft.

Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor je op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (doorgaans 2 jaar).

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0544 371974 of stuur een e-mail naar klantenservice@hottuning.nl.

Maak kennis met het team

Dag in, dag uit staan wij klaar voor onze klanten. Of het nu gaat om scherp inkopen, deskundige informatie geven of het zorgvuldig inpakken van jouw bestelling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en willen dat onze klanten altijd tevreden zijn.